Over MVH Advies 
MVH staat voor Marion van Haastregt, de vrouw achter MVH Advies. Zij zet zich in als HRM adviseur en MfN-registermediator en heeft ruime strategische en operationele HRM ervaring in veeleisende omgevingen. Vanuit haar overtuiging dat mensen het verschil maken, begeleidt zij organisaties bij veranderingen, reorganisaties, organisatieontwikkelingen en conflicten. Marion richt zich – samen met u – op de groei en ontwikkeling van uw medewerkers en organisatie. Ze helpt u bij het herkennen, benoemen en aanpakken van (arbeids)conflicten zodat (werk)geluk en resultaat hand in hand kunnen gaan. 

 
Marion is positief kritisch, daadkrachtig, tactvol en kan zich goed inleven in uiteenlopende situaties. Ze is integer, transparant en vrolijk. Daarom staat ze altijd open voor een goed gesprek en biedt zij graag een helpende hand.  
 

Samenwerking
Door samen te werken met de Bascule Groep www.bascule.eu, Samen naar Alleen www.samennaaralleen.nl en Treffers Consultancy heeft MVH Advies een landelijke dekking en zijn grotere opdrachten geen enkel probleem.

Weten wat MVH Advies voor u kan betekenen? Neem dan vooral contact op!