Ik heb het hele proces zeer positief ervaren. Je bent zeer deskundig, eerlijk, professioneel en empatisch. Je zag gelijk waar het probleem lag bij beide partijen, wat mij een prettig gevoel gaf dat ik er niet alleen voor stond. Ben je zeer dankbaar.
(Theda, december 2020)


Mijn ervaring met jou was dat jij je vinger al snel op de zere plek(ken) kon leggen
(Jan de Vries, december 2020)
Ik had zelf nog geen ervaring met mediation en wist dus ook niet goed wat ik kon verwachten. Vanuit mijn rol heb ik ook weinig persoonlijk contact gehad maar zou de volgende keer zeker weer gebruik maken van jouw diensten. Ik ben goed op de hoogte gehouden over de voortgang, en de contacten die ik persoonlijk heb gehad, heb ik als positief ervaren.
(Anoniem, december 2020)
Positief, luisterend oor, oog voor beide partijen maar niet bang om tijdens het gesprek in te grijpen om de waarheid boven tafel te krijgen.Je hebt goed ingespeeld op problematiek en karakter van de personen.
(Anoniem november 2020)
Ik heb erg genoten van onze samenwerking en ga je missen! Je bent zo’n heerlijk, eerlijk, warm en wijs mens, het was heel fijn om met je te werken! Ik heb veel van je geleerd, jij hebt de gave om zo mooi aan te sluiten bij de mensen, je gaat niet harder dan dat zij gaan waardoor je altijd in contact blijft.
(Marlies de Kort, Systeemtherapeut november 2020)Prima geholpen en zeer professioneel. Betrokken, oprecht en empathisch .
(Joris september 2020)