Marion van Haastregt

Marion zet zich in als Trainer, HRM of organisatie adviseur en MfN-registermediator. Marion heeft ruime strategische en operationele werk ervaring in veeleisende omgevingen.

 

Vanuit haar overtuiging dat mensen het verschil maken, begeleidt zij organisaties bij veranderingen, reorganisaties, organisatieontwikkelingen en conflicten. Marion richt zich – samen met u – op de groei en ontwikkeling van uw medewerkers en organisatie. Ze helpt u bij het herkennen, benoemen en aanpakken van (arbeids)conflicten zodat (werk)geluk en resultaat hand in hand kunnen gaan.

Marion is positief kritisch, daadkrachtig, tactvol en kan zich goed inleven in uiteenlopende situaties. Ze is integer, transparant en vrolijk. Daarom staat ze altijd open voor een goed gesprek en biedt zij graag een helpende hand.  

 

Samenwerking
Samewerken betekent voor Marion vertrouwen, verbinding en respect.

 

Praktisch gezien is dat het uitwisselen van ideeën, kennis delen, leren van- en met elkaar, zodat meerwaarde voor de klant gecreëerd kan worden. Dit zorgt voor plezier en synergie.

 

Door samen te werken met verschillende partners heeft MVH advies landelijke dekking en zijn grotere opdrachten geen enkel probleem.

 

 

Bekijk de samenwerkings relaties