Contact

Heb je een vraag of twijfel je ergens over? Blijf er niet mee zitten.
Stuur een bericht of plan hier een kennismakingsgesprek.

Je kunt contact met me opnemen voor informatie over mediation, maatwerk trainingen, workshops of advies bij conflicten. En natuurlijk voor een leuke interim opdracht.

Voor gesprekken maak ik gebruik van diverse locaties in Drenthe, Groningen, Overijssel en Friesland.
Als lid van Growing Emmen kunnen we hier altijd afspreken.

Logo Growing Emmen

Contactgegevens

06 – 23 46 46 25
Garmingerstukken 2
9438 TA Garminge
marion@mvhadvies.nl

Of stuur een bericht via WhatsApp

WhatsApp
MVH-Advies-karin-de-galan-gediplomeerd-trainer

Reviews

"Ik vind dat je heel goed een veilige setting kan creëren waar iedereen aan het woord komt. Ook heel knap om te zien hoe je het gesprek leidt en dit elke keer weer terug brengt naar een neutrale vorm in plaats van verwijtend. Het heeft mij echt geholpen dit traject met jou te doen."

-Leidinggevende (anoniem)

"Professionele benadering en uitleg van de rol van mediation. Zowel waar het wel voor is alsook vooral waar het NIET voor is. Dat laatste is net zo belangrijk om onjuiste verwachtingen te voorkomen."

- J.F.J. Hagel
Managing Director
Bakker Groep Coevorden

"Ik heb erg genoten van onze samenwerking en ga je missen! Je bent zo’n heerlijk, eerlijk, warm en wijs mens, het was heel fijn om met je te werken! Ik heb veel van je geleerd, jij hebt de gave om zo mooi aan te sluiten bij de mensen, je gaat niet harder dan dat zij gaan waardoor je altijd in contact blijft."

- Marlies de Kort
Systheemtherapeut Topaze

"Onze 1e kennismaking voelde het voor mij gelijk goed en warm aan je was bereid om mee te denken en je luisterde goed. Met vragen kon ik bij jou terecht was het via de mail of app jij belde terug en we gingen in gesprek. Jij had het voor ons beide het goed voor."

- Anoniem

"Ik had zelf nog geen ervaring met mediation en wist dus ook niet goed wat ik kon verwachten. Vanuit mijn rol heb ik ook weinig persoonlijk contact gehad maar zou de volgende keer zeker weer gebruik maken van jouw diensten. Ik ben goed op de hoogte gehouden over de voortgang, en de contacten die ik persoonlijk heb gehad, heb ik als positief ervaren. "

- Anoniem

"Marion werkt samen met haar team. Zij is sociaal en mensgericht. Daarbij is ze iemand die goed is in het uitvoeren van organisatieplannen. Ze is vasthoudend en kan langdurig plannen uitvoeren. Ze laat zich niet ontmoedigen. Bij tegenslag laat zij zichzelf weer op. ‘Kan een marathon lopen om haar doel te bereiken’ "

- Angelique Klar

"Marion is in staat om het geheel te bekijken en de details daarbij op te merken. Zij is sterk in het opmerken van de onderstroom. Ze werkt gestructureerd, heeft goed overzicht en heeft analytisch vermogen. Ze heeft in een situatie snel door wat moet gebeuren. Ze is accuraat en creatief.  Marion is sterk in het beeldend maken van een situatie. "

- Marloes Treffers

Bezoekadres

Als lid van Growing Emmen
kunnen we hier altijd afspreken.

Logo Growing Emmen

Contact

06 - 23 46 46 25
Garmingerstukken 2
9438 TA Garminge
marion@mvhadvies.nl