Training

Mediation opleidingen
Marion is als opleider bij Caleidoscoop Leertrajecten een van de vaste trainers bij de basisopleiding mediation voor professionals. Zij geeft ook al jaren in de Zomer en Winter de versnelde opleiding tot mediator. Daarnaast is ze trainer bij de specialisatie opleiding Arbeid & Organisatie.

In company
Marion werkt als trainer, procesbegeleider en organisatiecoach bij verschillende opdrachtgevers. Ze vindt het leuk om samen met opdrachtgevers te sparren over wat er mogelijk is. Zo wordt de inhoud van de training op basis van de behoefte bij de klant vastgesteld.

Open inschrijving
Marion biedt een aantal workshops en trainingen op open inschrijving aan. Volg haar op LinkedIn en Instagram om snel op de hoogte te zijn van het actuele aanbod.

Wat deelnemers zeggen

Reviews

“Wij hebben met 7 collega’s een in-company training conflicthantering gevolgd. In samenspraak met Marion hebben we deze training vormgegeven. Wij konden goed aangeven wat voor ons belangrijk was en daar is op een goede manier invulling aan gegeven. We hadden een goede mix van theorie en praktijk en de dagen vlogen om. Marion is een rustige, prettige trainer in de omgang die persoonlijke ervaringen deelt, ruimte laat voor ervaringen van de deelnemers en in de oefeningen duidelijk de koppeling van theorie en praktijk kan maken.”

Erik Doezeman
Welzijnswerk Midden Drenthe

“Door de training van Marion heb ik inzicht gekregen hoe ik zelf omga met een conflict, waarom het ontstaat en hoe ik in een conflict kan bemiddelen. Marion is een inspirerende trainer waar ik in korte tijd veel van heb geleerd. De opzet en afwisseling van de training in praktijk en theorie sprak mij aan.

Harold Kamps
Welzijnswerk Midden Drenthe

“Veel kennis en kunde. Veel tips. Positieve feedback. Fijn dat je ons werkveld kende en daarbij kon aansluiten.”

“Persoonlijk, flexibel en iemand met veel ervaring.”

“Variatie in de training: afwisseling theorie/praktijk/luisteren/zelf aan de slag. Maatwerk, de inhoud van de training was erg goed op onze wensen aangesloten. Praktijk situaties uitspelen vond ik ook erg leerzaam.”

“Heel prettige docent, zo ervaren, veel voorbeelden, spot on interventies, vrolijk, gezellig, luchtig en heel deskundig! Zeker, een echte mediator, krachtig en invoelend. Niet zweverig of wollig!!”

“Nogmaals dank voor een uitstekende cursus, de beste die ik in vele jaren heb gevolgd.”

Into A. Goudsmit

MVH-Advies-karin-de-galan-gediplomeerd-trainer

Bezoekadres

Als lid van Growing Emmen
kunnen we hier altijd afspreken.

Logo Growing Emmen

Contact

06 - 23 46 46 25
Garmingerstukken 2
9438 TA Garminge
marion@mvhadvies.nl