Interim

Heeft jullie organisatie behoefte aan tijdelijke ondersteuning ter overbrugging, om een probleem op te lossen of een specifieke taak uit te voeren?

Crisismanagement

Om een uit de hand gelopen situatie of crisis onder controle te krijgen;

Verandermanagement

het leiden en implementeren van veranderingen, fusie of een reorganisatie;

Projectmanagement

het implementeren van een nieuw systeem of initiatief;

Operationeel management

het versterken van een managementteam bij het uitvoeren van operationele taken en verantwoordelijkheden;

HR management

het optimaliseren van HR processen of het tijdelijk vervangen van een HR-leider.

Door brede ervaring en kennis in diverse branches en functiegebieden, heeft Marion snel inzicht in de organisatie en de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd

Het succesvol implementeren van veranderingen, aansturen van teams en het realiseren van meetbare resultaten zijn rode draden in de loopbaan van Marion.

Haar leiderschapskwaliteiten, strategisch denken en uitstekende communicatievaardigheden stellen haar in staat soepel te integreren in nieuwe omgevingen en effectief te communiceren met belanghebbenden op verschillende niveaus.

In alle interim opdrachten streeft Marion naar duurzame oplossingen die bijdragen aan het succes van de organisatie. Zij is toegewijd aan het opbouwen van sterke relaties met opdrachtgevers en het leveren van resultaten die bijdragen aan groei en succes.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Advies

  • Heb je als directeur of leidinggevende behoefte om met iemand buiten de organisatie te overleggen?
  • Heb je gedoe in je team, een leidinggevende waarmee je een moeizame relatie mee hebt, of vragen over het omgaan met je medewerkers.

Als sparring-partner/coach begeleid Marion je bij vraagstukken die naar voren komen. Dit kan fysiek en gebeurt ook steeds vaker digitaal of telefonisch.

Reviews

“In het team sluimerde toenemende spanningen tussen collega’s in de samenwerking, vanuit een opeenstapeling van ervaringen uit het verleden en onvrede over het verschil in werkwijzen en communicatiestijlen. Marion heeft in beperkt aantal sessies al snel de medewerkers inzicht gegeven in de verschillen en de effecten van hun eigen gedrag in het team, en hoe daar in de samenwerking effectief mee om te gaan. Opvallend daarbij is haar toegankelijkheid en pragmatische insteek, met als gevolg dat het team opvallend snel dit zelfstandig hebben omgezet in effectief teamgedrag. En last but not least: de betrokken medewerkers zelf gaven al snel aan dat zij hier zelf veel baat bij hadden.”

Naomi Flight
P&O adviseur Saxenburgh Medisch Centrum

“Ik heb erg genoten van onze samenwerking en ga je missen! Je bent zo’n heerlijk, eerlijk, warm en wijs mens, het was heel fijn om met je te werken! Ik heb veel van je geleerd, jij hebt de gave om zo mooi aan te sluiten bij de mensen, je gaat niet harder dan dat zij gaan waardoor je altijd in contact blijft.

Marlies de Kort
Systeemtherapeut Topaze

“Marion werkt samen met haar team. Zij is sociaal en mensgericht. Daarbij is ze iemand die goed is in het uitvoeren van organisatieplannen. Ze is vasthoudend en kan langdurig plannen uitvoeren. Ze laat zich niet ontmoedigen. Bij tegenslag laadt zij zichzelf weer op. ‘Kan een marathon lopen om haar doel te bereiken”

Angelique Klar

“Marion is in staat om het geheel te bekijken en de details daarbij op te merken. Zij is sterk in het opmerken van de onderstroom. Ze werkt gestructureerd, heeft goed overzicht en heeft analytisch vermogen. Ze heeft in een situatie snel door wat moet gebeuren. Ze is accuraat en creatief. Marion is sterk in het beeldend maken van een situatie.”

Marloes Treffers

Customers will never love a company until the employees love it first.”

– Simon Sinek

MVH-Advies-karin-de-galan-gediplomeerd-trainer

Bezoekadres

Als lid van Growing Emmen
kunnen we hier altijd afspreken.

Logo Growing Emmen

Contact

06 - 23 46 46 25
Garmingerstukken 2
9438 TA Garminge
marion@mvhadvies.nl